بهترین نرم افزار حسابداری چیست؟
آموزش صفر تاصد حسابداری هلو
تاریخ : شنبه 10 فروردين 1398
نویسنده : سعید سجودی

 

امروزه انواع مختلف نرم افزارهای حسابداری و مالی موجود در بازار سبب شده اند که انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری از میان آنها شاید کمی سخت به نظر بیاید اما در نگاه اول باید به نیازهای خودمان توجه کنیم

 

     به همین دلیل ویژگی های اساسی و مهمی که اکثر حسابداران و کاربران نرم افزارهای حسابداری و مالی باید به بررسی آنها بپردازند در این مقاله گنجانده شده است.با توجه به رشد روز افزون شرکت های فناوری اطلاعات در زمینه تولید نرم افزار حسابداری مناسب نباید گول بازاریابان را خورد و با دقت و مقایسه محصولات آنها بهترین نرم افزار حسابداری و مالی مناسب کسب و کار خود را خریداری کرد  

 

حسابداری یک بخش مهم و غیر قابل اجتناب پذیر از کسب و کار است به طوریکه حتی شرکت های کوچک به دنبال شیوه های دقیق حسابداری و تولید داده های مالی قابل اطمینان هستند. 

 

برخی از برنامه های حسابداری جامع و تخصصی از بسته های نرم افزاری وجود دارند که مدیریت کارهای مالی را بسیار ساده کرده اند بنابراین این نکته بسیار حایز اهمیت می باشد که اگر در جستجوی بهترین نرم افزار حسابداری برای کسب و کار خود هستید ابتدا تمامی نیازمندی های خود را بررسی و الویت بندی کنید و پس از بررسی امکانات و قابلیت های نرم افزارهای حسابداری موجود در بازار و استفاده از نسخه رایگان نرم افزار حسابداری و ارزیابی جنبه های مختلف از جمله سهولت کاربری با استفاده از مشاوره های فروشندگان آنها اقدام به خرید بفرمایید.

 

بدیهی است خرید نرم افزار حسابداری که دارای قابلیت های مختلفی باشد که مورد نیاز کسب و کار هیچ کس نمی باشد کار عاقلانه ای نیست برای مثال خرید نرم افزاری که دارای امکانات پیچیده ای است که مناسب کسب و کار شما نیست و دلیل اصلی گران بودن آن هم بودن همین امکانات است.  

 

مدیریت عمومی دفتر کل 

ممکن است با نزدیک شدن به پایان سال و بستن حسابها و سال مالی، برقراری تعادل بین دفاتر قانونی کار سختی به نظر بیاید و مسائل نیز پیچیده گردند به خصوص اگر از نرم افزار حسابداری استفاده می کنید و نرم افزار توانایی ادغام معاملات حساب های مختلف را نداشته باشد.

 

بنابراین نرم افزار حسابداری دقیق باعث می شود مدیریت فعالیت های مالی مختلف و عملیاتی از قبیل خرید و فروش، محاسبه حقوق و دستمزد، ارتباط با مشتری CRM و ... به راحتی انجام بگیرد. لذا یک بسته نرم افزاری دقیق و قدرتمند که به طور منظم آپدیت شود میتواند سودمند واقع شود.

 

مدیریت جریان نقدی 

نیازهای جریان نقدی باید به طور منظم اداره شوند، یک سرمایه گذاری بزرگ می تواند مدیریت یک کسب و کار را پیچیده کند به همین دلیل به عنوان یک نتیجه مهم از این بخش، نظارت بر جریان های نقدی نیازمند یک نرم افزار حسابداری مدرن است که امور مالی شرکت را کنترل و بهینه سازد.

 

پیش بینی های مالی

ایجاد برنامه ریزی ها و پیش بینی های موفقیت مالی بخش مهمی از بهبود کار و موجب موفقیت بسیاری از شرکت هاست. نرم افزار حسابداری با استفاده از داده های واقعی می تواند برآوردهایی را نسبت به آینده تهیه کند،  پیش بینی های واقعی یک سازمان نشان دهنده وضعیت اقتصادی آن شرکت است.

 

مزایای نرم افزار حسابداری 

بسته به اندازه شرکت، خریداران نرم افزارهای حسابداری و مالی باید به گزینه هایی همچون دسترسی های مختلف و اکانت های مختلفی برای کاربران را داشته باشد. مدیر یک شرکت و یا کسب و کار می تواند با تعیین دسترسی های مختلف کاربران از حداکثر کارایی نرم افزار مالی بهره کافی را ببرد.

  

10 ویژگی ضروری بهترین نرم افزار حسابداری 

در نگاه اول ممکن است تمامی نرم افزارهای حسابداری در زمینه هایی همچون حسابداری، انبارداری، خزانه داری، حقوق و دستمزد، تولید و بهای تمام شده، تولید و بهای تمام شده، پخش مویرگی و دیگر زیر سیستم های استاندارد حسابداری به صورت یکسان به نظر برسند، اما فراتر از یک نرم افزار حسابداری؛ بخش اساسی و هسته آن یعنی بخش خدمات و پشتیبانی نرم افزار حسابداری است که از ویژگی های ضروری یک نرم افزار حسابداری مناسب به حساب می آید.

 

 

آنالیز، تحلیل و بررسی

1. گزارش، تجزیه و تحلیل: در دنیای کسب و کار رقابتی امروزی، اطلاعات به عنوان یک منبع پر قدرت محسوب می شود به همین دلیل برای ارزیابی یک برنامه حسابداری مناسب در اولین قدم باید به قدرت تهیه گزارش و تجزیه و تحلیل آنها توجه کرد.

گزارش های کاربردی و متناسب با نیاز علاوه بر کمک به کاربران نرم افزارهای مالی و انجام روندهای کاری مورد نظر به بینش آنها نسبت به فعالیت های مالی بسیار مهم نیز کمک می کند زیرا تجزیه و تحلیل این گزارشات مالی به اداره امور مالی شرکت بر طبق قوانین دولتی نیز کمک شایانی می کند. 

یکی از نیاز های مهم و کاربردی مدیران مالی برای اداره امور مالی سازمان هاف شرکت ها و کسب و کارهای متوسط و کوچک اطمینان از دقت و به هنگام بودن اطلاعات مالی تهیه شده از نرم افزار مالی است.

 

2. طراحی و گرافیک: حسابداری یک فعالیت اعداد محور است اما با این حال، گرافیک در قالب نمودار و دیگر فرمت های گویا یک ابزار قدرتمند است که می تواند برای ارائه مفاهیم مختلف که اعداد نهایی به راحتی نمی توانند منتقل کنند ارائه دهد. سهولت کاربریو گرافیک زیبا می تواند انجام امور را با روند بهتری به پیش ببرد.

 

3. اتوماسیون: برای بسیاری از کسب و کارهای گوناگون، پشتیبانی از معاملات حسابداری ساده و انجام وظایف و مدیریت مالی فقط کافی نیست. بسیاری از شرکت ها نیازهای مختلف دیگری مانند اتوماسیون و یکپارچه سازی کامل از هزینه های کارمند (مدیریت ارتباط یا مشتری CRM، حقوق و دستمزد)، هزینه های شرکت (خزانه داری، انبار داری، پخش مویرگی و ...) و دیگر فعالیت های مالی پیچیده دارند.

  

4. به روز رسانی: استفاده از نرم افزار حسابداری نسخه قدیمی به همان اندازه خطرناک است که خوردن غذای فاسد خطرناک است. قوانین مالیاتی از جمله قوانینی هستند که در طول زمان تغییر می کنند بنابراین با توجه به پیوند برنامه حسابداری به قوانین و قواعد مالیاتی موضوع به روز رسانی به دلیل دریافت سریع، شفافیت کاربری و ... بسیار حیاتی می باشد.

 

5. قابلیت سفارشی سازی: برای انتخاب یک نرم افزار حسابداری و مالی مناسب برای کسب و کار خود باید به نیازهای خود توجه ویژه ای داشته باشید و با توجه به قابلیت ها و امکانات نرم افزار حسابداری و همگام سازی آنها با نیازهای خود به بهترین نرم افزار حسابداری برسید بنابراین سفارشی سازی نرم افزار حسابداری با توجه به نیازهای شما میتواند یک قابلیت کاربردی برای شما که به دنبال نرم افزار حسابداری می گردید باشد.

 

6. عملکرد متقابل: با توجه به اهمیت اطلاعات وارد شده به نرم افزار حسابداری، اتصال به نرم افزارها و سخت افزارهای مالی میتواند یک قابلیت کاربردی برای نرم افزار حسابداری محسوب شود. بهتر است قبل از خرید نرم افزار حسابداری متناسب کسب و کار خود در مورد اینکه نرم افزار قابلیت اتصال به چه نرم افزار و سخت افزارهایی را دارد دقت کنید.

 

7. مقیاس پذیری: اگر شما صاحب یک کسب و کار کوچک و متوسط هستید ممکن است پس از گذشت زمان و تلاش به موقعیت های بهتری در زمینه کسب خود برسید بنابراین نرم افزار حسابداری که انتخاب می کنید باید دارای این قابلیت باشد که بتواند با وسعت حوزه کاری شما نیز همگام شود.

 

8. بسط: با توجه به رشد دامنه و وسعت کسب و کار خود ممکن است به ماژول های مختلفی نیاز پیدا کنید بنابراین یک نرم افزار حسابداری پویا این امکان را دارد که با توجه به نیاز شما به ماژول های مختلف مجهز شود و شما را در ارائه بهتر خدمات یاری دهد.

 

9. امنیت: بی شک اطلاعات مالی یک شرکت و یا کسب و کار بسیار مهم می باشد بنابراین نگهداری از آنها در یک فضای امن از مهم ترین و ضروری ترین ویژگی ها می باشد. اگر داده های مالی شما از دست بروند و یا دستکاری شوند منجر به از دست دادن زمان، پول، اسرار کسب و کار (از قبیل فروش یا داده سود) می شود. 

 

با توجه به تجربیات شخصی پیشنهاد می کنم که در صورت خرید نرم افزار حسابداری مناسب برای کسب و کار خود مسئله امنیت را جدی بگیرید و از فروشنده نرم افزار حسابداری سوالاتی درباره امنیت نرم افزار حسابداری مانند فایروال شبکه و امنیت در مقابلتروجان سوال کنید.

  

 10. قابلیت اجرا شدن در پلت فرم های مختلف: امکان اجرا شدن در پلت فرم های مختلف مانند ویندوز، اندروید، iOS و ... با عملکرد یک دیتا بیس مشترک نیز یکی از ویژگی های ضروری بهترین نرم افزار حسابداری به شمار می آید.

 




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ آموزش حسابداری هلو خوش آمدید